lørdag 22. november 2014

Bursdagskort

Et bursdagskort til en dame som fylte 40. Eneste jeg hadde å gå på var at hun likte hatter, så da ble det dette motivet:) 


God helg! 

søndag 16. november 2014

Fra Pringles til telys

Det var en gang en Pringles boks.... Potetchips er ikke sunt har jeg hørt, men jammen er det godt! Og når man kan bruke boksen til noe annet når den er tom, må man jo bare se å få spist opp :)
Denne fikk søsteren min da hun hadde bursdag for noen uker siden.
Boksen er malt i hvitt og krakelert. 
Motivet har jeg funnet på nettet. 

Pyntet med bølgepapp, blonder, diverse dies, blomster og perler. 



Potetchipsen hadde jeg jo spist opp, og hun kunne jo ikke få en tom boks. Så jeg fylte den med store telys. Måtte polstre litt inni boksen så de ikke skrangla rundt inni der :) 


Tenk at vi har kommet til midten av november allerede! Ikke mange ukene igjen til jul nå... hjelp... 
Ha en fin søndag! 
Takk for besøket :)

fredag 7. november 2014

Malekost til en maler

Jeg er så smått i gang med julekortene, men har fortsatt noen prosjekt fra i sommer jeg ikke har lagt ut her. F.eks denne malekosten jeg lagde på bestilling til en som ville ha noe spesielt til sønnen som fylte 50 år. Siden han er maler tenkte jeg det var passende med en malekost :) 
Kostene har jeg kjøpt på eBay, fra Kina. Billige og perfekte til slike prosjekt. Denne har jeg malt i brunsvart og krakelert. Dekorert med diverse metall, hyssing osv. 
Det skulle jo være et kort, så da limte jeg rett og slett et skrivefelt bakpå kosten :)

Tusen takk for besøket! 
God helg! :)

søndag 2. november 2014

Konfirmant Aleksander

Så hyggelig at noen fortsatt titter innom her selv om jeg er så sløv med blogging for tiden!
I går kveld koste jeg meg med å gå på bloggbesøk. Altfor lenge siden sist igjen. Jeg blir så imponert over alt det lekre og flotte som lages, har sugd til meg ideer og inspirasjon. Det trengs, for det går tregt med kortlaging her ennå.
Dette er et konfirmasjonskort jeg lagde for ett par måneder siden. Det er samme bretteteknikk som til jentekonfirmanten i forrige innlegg. Begge ble bestilt av samme farmor, så jeg tenkte det var greit å lage dem så like som mulig.




Tusen takk for besøket! 
Ønsker alle en fin søndag! 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...